Dragi prieteni, colaboratori, oameni dragi, incepand din 02.12.2015 spunem START inscrierilor pentru cei care si-au exprimat dorinta de a fi o familie de suflet.

Care sunt pasii?

1. Sa ia legatura cu noi – fie prin e-mail (alina.goia@alfa-grup.com ) fie prin telefon la 0752934658. Si cat mai repede posibil!

2. Le vom oferi formularul de inscriere. Acesta trebuie completat, semnat si sunt doua variante apoi: fie il trimite scanat prin e-mail fie ne intalnim si il da personal. Pentru cei care doresc mai multe detalii putem fi sunati si oferim toate informatiile.

3. Le oferim un curs de parenting de 4 ore, sambata. Cursul va fi sustinut de profesionisti si ii ajuta si in dezvoltarea lor personala si in relatia cu proprii copii daca au. Primul curs este in 12 decembrie. Un parinte de suflet participa o singura data la acest curs de 4 ore. Cei care nu pot participa la cursul din 12 decembrie vor avea posibilitatea sa aleaga un altul care va avea loc in ianuarie. Cursul va avea loc la Univers T.

4. La curs vor afla si detalii despre copii si modalitati de implicare. Vor primi si manualul Familiei de Suflet in forma lui initiala dar cu informatii suficiente. Apoi, daca decid sa mearga mai departe urmatorul pas este sa cunoasca copiii sau in cazul celor care vor sa se implice de la distanta – pt Dragu mai ales, vor primi informatiile necesare despre copii.

5. Tot la curs vor afla si ce alte documente trebuie sa aduca sau sa completeze pentru ca dosarul familiei de suflet sa fie complet. Nu e nimic complicat si nici ceva de speriat 😉

Va rog sa dati mai departe informatia si va multumesc anticipat pt implicare si ajutor in gasirea acestor familii! Copiii au nevoie de noi…

Alina Goia 

Telefon : 0752934658

Translate »